Selecteer een pagina

Service: we helpen u graag

De Kringloopwinkel verkoopt niet alleen lokaal, we helpen u ook graag met veel andere diensten en service helpen. Ontdek hieronder waarmee we u kunnen van dienst zijn als u gerief wilt schenken, gekocht hebt, van plan bent te verhuizen of een evenement organiseert.

OPHAALDIENST

Je kan zelf je gratis ophaling boeken via deze pagina Contacteer ons via 056 23 29 40 of planning@dekringloopwinkel.be voor een gratis ophaling in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Zoek je een andere regio? Surf dan naar de Kringwinkel!

INBOEDELSERVICE

Wil je een volledig huis leegmaken? Dan kan je een beroep doen op onze inboedelservice om:

  • Kasten leeg te maken en alle spullen in te pakken;
  • Meubels te demonteren;
  • Herbruikbare goederen naar de Kringloopwinkel te brengen
  • Niet-herbruikbare goederen weg te voeren.

We komen altijd op voorhand langs om een offerte te maken. Afhankelijk van de hoeveelheid herbruikbaar gerief, bieden wij u een prijszetting aan. Voor het wegbrengen van bouwafval, groenafval, … sta je zelf in. Ook de eventuele huur van een verhuislift is voor jouw rekening.

Neem contact op via info@dekringloopwinkel.be of 056 23 29 40.

LEVERINGEN

Als je een aankoop uit de Kringloopwinkel niet zelf naar huis kan vervoeren, kan je in de winkel een afspraak maken voor een levering. De kost voor een levering is afhankelijk af van het aantal kilometers; de tarieven vind je in de kringloopwinkels.

VERHUUR MATERIAAL

Organisaties, verenigingen, vzw’s of particulieren kunnen materiaal huren via de Kringloopwinkel. Je betaalt een waarborg en een huurprijs voor het materiaal. Aanvragen dienen te gebeuren via het formulier op onze contactpagina.

MATERIAAL VOOR KUNSTPROJECTEN

Organisaties, verenigingen of scholen die recupmateriaal zoeken voor kunst- of upcyclingprojecten, kunnen terecht op maandag in de centrale diensten van De Kringloopwinkel. Hiervoor doe je eerst een aanvraag via info@dekringloopwinkel.be.

 

RONDLEIDINGEN

<id=”rondleidingen”>Rondleidingen zijn mogelijk in alle kringloopwinkels en in de centrale diensten. Meer info vind je op deze pagina.

 

Tweedehandswinkel

... en veel meer

De Kringloopwinkel is een tweedehandswinkel voor betaalbare tweedehandskledij, meubelen, huisraad, curiosa en nog veel meer.

Wij zamelen lokaal in en verkopen eveneens lokaal in onze 7 winkels en De Kringloopwinkel Outlet voor meubelen in Heule en kledij in Kortrijk.

Maatwerk

Duurzaam & sociaal

Onze duurzame aanpak heeft een belangrijke sociaal aspect.

De Kringloopwinkel is een maatwerkbedrijf dat in ons werkingsgebied - regio Zuid-West-Vlaanderen en Kruisem - mensen een job geeft die anders heel moeilijk aan de slag kunnen.

Vlaanderen is duurzaam ondernemen
Share This