Selecteer een pagina

Achter de schermen van De Kringloopwinkel

Je kent misschien De Kringloopwinkel van onze inzameling – zoals de textielcontainers en onze geefpunten – en onze winkels. Maar wat gebeurt er met onze ingezamelde spullen voor ze in de winkelrekken belanden?

Veel, dat is zeker. Ben je nieuwsgierig naar wat dat precies is, vraag dan een rondleiding aan in een van onze winkels of onze centrale diensten. 

Dit moet je weten

Je kan als school, vereniging, organisatie een bezoek brengen. We vragen wel je aanvraag online te registreren. Om de dagelijkse werking niet in het gedrang te brengen, beperken we de tijdstippen waarop je een bezoek kan brengen. Je vindt deze terug per vestiging. 

Na je aanvraag, neemt de verantwoordelijke contact met je op voor de verdere details.

Tweedehandswinkel

... en veel meer

De Kringloopwinkel is een tweedehandswinkel voor betaalbare tweedehandskledij, meubelen, huisraad, curiosa en nog veel meer.

Wij zamelen lokaal in en verkopen eveneens lokaal in onze 7 winkels en onze outlets De Bazaar (textiel) in Kortrijk en De Hangaar in Heule.

Maatwerk

Duurzaam & sociaal

Onze duurzame aanpak heeft een belangrijke sociaal aspect.

De Kringloopwinkel is een maatwerkbedrijf dat in ons werkingsgebied - regio Zuid-West-Vlaanderen en Kruisem - mensen een job geeft die anders heel moeilijk aan de slag kunnen.

Scroll Up
Share This