Selecteer een pagina

Waar zal je als student en leerkracht tijdens het nieuwe schooljaar of academiejaar vertoeven? Misschien wel meer in ‘uw kot’ dan op school. Reden temeer om er je eigen ding van te maken. Bij De Kringloopwinkel vind je voor weinig geld de coolste tweedehandsspullen, tot 15 oktober met 15% korting zelfs.

Of je nu op kot zit, in je kamer in Hotel Mama of aan je bureau, je kan je studeer- of werkplek maar beter extra sfeer karakter geven. Een online cursus mag best in een aangenaam en persoonlijk kader gebeuren. Een vintage toets, retrogevoel, een vleugje kitsch… alles kan en mag, zolang je je er goed bij voelt.

Niet duur, wel duurzaam

En waarom niet met tweedehandsspullen uit De Kringloopwinkel? Je vindt er leuke tweedehandsmeubelen en decoratie, maar ook heel praktische spullen zoals huisraad allerhande. Het is niet alleen goedkoper dan nieuw, het is ook duurzaam.

We hielden de voorbije periode ook de typische schoolspullen bij, je kan ze nu eveneens kopen.

Profiteer van de 15% korting

De Kringloopwinkel verwent de komende twee maanden de studenten en leerkrachten: zij krijgen 15% korting op vertoon van hun studenten- of lerarenkaart. Op alles? Ja, op alles. De actie geldt in 5 vestigingen van De Kringloopwinkel (niet in Wevelgem)

De actie: -15% korting op het gehele assortiment, uitsluitend op vertoon van studenten- of lerarenkaart.

Periode: 17 augustus 2020 – 15 oktober 2020

Waar?  De Kringloopwinkel in Kortrijk, Bevere-Leie, Menen, Avelgem en Zwevegem. Actie niet geldig in De Kringloopwinkel Wevelgem

Tot eind september zijn de parking voor de winkels van Kortrijk en Beveren-Leie moeilijk toegangelijk. Ontdek de alternatieven

Scroll Up
Share This