Selecteer een pagina

De winter neemt stilaan afscheid en de lente staat te trappelen om binnen te komen! Voel je de kriebels al? Wij alvast wel, want één ding is zeker: De Kringloopwinkel heeft alles om de lente te verwelkomen! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 maart voor onze stralende actiedag: Lente in De Kringloopwinkel.

Dag winter, hallo lente! Het is tijd voor groene vingers die jeuken, verlangens naar de eerste BBQ van het seizoen, en een onweerstaanbare drang om je terras en tuin onder handen te nemen.

Ben je op zoek naar unieke spullen om de lente een eigen karakter te geven?
Kom dan zeker langs tijdens onze actiedag op zaterdag 16 maart!

 

Tuin & terras

Wat staat je te wachten? Alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras: van tuinmeubelen en kussens tot tuingereedschap, BBQ’s, tuinkaarsen en een overvloed aan decoratie.

Stijlvol voorjaar

Is het tijd om je winterkleren weg te bergen en te pronken met een nieuwe outfit? Duik dan in onze kledingrekken en vind de perfecte, stijlvolle lente-outfit die bij jou past, compleet met een trendy zonnebril.

 

Groene vingers

Bij lente horen natuurlijk bloemen! In elke winkel (enkel Wevelgem niet) zijn unieke bloempotten, potgrond en lavendelplantjes te koop.

 

Workshop Recuphub – maak plaats in je huis

Maak plaats in je huis met de tips van opruimcoach Trui Lagae
📍 Kom tijdens de lenteactie tussen 14:30 en 16:30 naar De Kringloopwinkel Menen Markt (Rijselstraat 1).
👉 Gratis workshop, graag vooraf inschrijven.

Wil je je goede voornemens voor een opgeruimd huis (eindelijk) in de praktijk brengen? Dan mag je deze workshop niet missen! Opruimen is geen magische formule om je leven om te gooien. Integendeel, het vraagt initieel zelfs een flinke investering van tijd en energie. Net wanneer je al overweldigd bent, is het o zo moeilijk om zelf die veranderingen door te voeren of de eerste stappen te zien.

Opruimcoach Trui Lagae van Maak Plaats weet er alles over. Met haar tips creëer je rust in je woning en je hoofd en maak je plaats in je huis en je leven.

 

Lente in De Kringloopwinkel vindt plaats op zaterdag 16 maart van 9u30 tot 17u30 in al onze winkels.

Zorg dat je erbij bent!

Scroll Up
Share This