Selecteer een pagina

De winter neemt stilaan afscheid en de lente staat te trappelen om binnen te komen! Voel je de kriebels al? Wij alvast wel, want één ding is zeker: De Kringloopwinkel heeft alles om de lente te verwelkomen! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 maart voor onze stralende actiedag: Lente in De Kringloopwinkel.

Dag winter, hallo lente! Het is tijd voor groene vingers die jeuken, de drang om te beginnen aan de lenteschoonmaak, verlangens naar de eerste BBQ van het seizoen, en een onweerstaanbare drang om je terras en tuin onder handen te nemen.

Ben je op zoek naar unieke spullen om de lente een eigen karakter te geven?
Kom dan zeker langs tijdens onze actiedag op zaterdag 16 maart!

Tuin & terras

Wat staat je te wachten? Alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras: van tuinmeubelen en kussens tot tuingereedschap, BBQ’s, tuinkaarsen en een overvloed aan decoratie.

Lenteschoonmaak

Als je niet kunt wachten om aan de lenteschoonmaak te beginnen, dan vind je bij ons alles wat je nodig hebt om vuil en stof aan te pakken.

Stijlvol voorjaar

Is het tijd om je winterkleren weg te bergen en te pronken met een nieuwe outfit? Duik dan in onze kledingrekken en vind de perfecte, stijlvolle lente-outfit die bij jou past, compleet met een trendy zonnebril.

Lente in De Kringloopwinkel vindt plaats op zaterdag 16 maart van 9u30 tot 17u30 in al onze winkels.
Zorg dat je erbij bent!

Scroll Up
Share This