Selecteer een pagina
Beha-actie Kringloopwinkel Outlet
Van 2 tot en met 12 februari kan je in De Kringloopwinkel Outlet (ex-Bazaar) beha’s kopen aan €1 per stuk. Met deze Valentijnactie willen we vrouwen die het financieel moeilijker hebben de kans geven om kwaliteitsvolle beha’s te kopen. 

Eind vorig jaar organiseerde Lingerie Ohlala uit Lendelede een inzamelactie van beha’s. De lingeriezaak schonk de ingezamelde beha’s, die nog van uitstekende kwaliteit zijn, aan de De Kringloopwinkel Outlet (ex-Bazaar). Via De Kringloopwinkel Outlet bereiken we namelijk een groep mensen die het financieel moeilijk hebben. Zij kunnen er altijd terecht om kledij in het gewicht te kopen.

Valentijn is het perfecte moment om te tonen dat vrouwen in een financieel precaire situatie ons nauw aan het hart liggen. Tijdens de Valentijnactie van 2 tot en met 12 februari in de Kringkoopwinkel Outlet verkopen we de ingezamelde beha’s aan €1 per stuk, met een maximum van drie beha’s per klant.

De Kringloopwinkel Outlet is gelegen aan de Groeningelaan 6 in Kortrijk. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 9u30 tot 12u30.

Share This