Selecteer een pagina

De traditionele topactie Lente in De Kringloopwinkel start op donderdag 25 maart. Nieuw is dat ze een week lang loopt en niet slechts één dag. Tot en met 31 maart vind je de leukste en meest praktische tweedehandsspullen om er een duurzame en leuke lente van te maken. Op naar het fleurigste van de ‘quattro stagioni’!

Waarom spreiden we de Lente in De Kringloopwinkel over een week? Daar hebben we verschillende redenen voor: in de huidige omstandigheden willen we het winkelen nog altijd veilig laten verlopen. En we geven meer klanten de kans om van de actie te genieten. De teams in de winkels staan dagelijks klaar voldoende aan te vullen.

Gezellig, schoon en fleurig met tweedehands

Wat mag je verwachten? Voor de ene geeft de lente kriebels om buiten te komen: de groene vingers jeuken of gewoon de lokroep van het gezellige buitenleven klinkt buitengewoon hard. De andere krijgt een bijzondere drang tot schoonmaken (ja, het bestaat!). En het voorjaar is voor velen ook traditioneel het signaal om van garderobe te switchen. Het kan allemaal met spullen uit De Kringloopwinkel. Zo maak je de lente alvast wat duurzamer.

Concreet kan je tijdens de Lente in De Kringloopwinkel terecht voor een specifiek aanbod tweedehandsspullen van topkwaliteit in:

  • Tuinmeubelen
  • Tuingereedschap
  • Kledij
  • Gezellig buitenleven
  • Lenteschoonmaak

In alle winkels

Lente in De Kringloopwinkel loopt in al onze winkels. De Kringloopwinkel Wevelgem is gespecialiseerd in kledij en accessoires, in de andere winkels vind je een compleet aanbod met alle productcategorieën.

Scroll Up
Share This