Selecteer een pagina

Nu we met steeds meer zijn die kiezen voor een zomervakantie in en rond ‘ons kot’, is dit meer dan ooit het moment om een buitengewone zomersfeer te creëren. Met unieke tweedehandsspullen natuurlijk. Want nieuw zo passé.

Zomer in je tuin of op je terras is zoveel meer dan een luie ligzetel onder een oversized parasol. Wil je echt een buitengewone zomersfeer creëren, dan mogen de passende decoratie en enkele unieke accessoires niet ontbreken.

Lezen en spelen

Een tuin die vintage uitademt, brengt je direct in andere sferen. Geef je buitenomgeving dat unieke karakter en gun het jezelf even weg te dromen, waarom niet bij een goed tweedehandsboek? Dit terwijl de kinderen ravotten en zich vermaken met het nodige speelgoed.

Yes, BBQ!

Bij al die gezelligheid mag de obligate BBQ natuurlijk niet ontbreken, liefst na een cocktail, mocktail of rosé of uit een uniek glas en andere huisraad.

Stijlvol

En natuurlijk doe je dit in stijl met bijpassende kledij: een ‘nieuwe tweedehands-zomer-outfit’.

Onder één dak

Het goede nieuws is: dit alles vind je onder één dak, bij De Kringloopwinkel. Meer goed nieuws: het hoeft ook helemaal niet duur te zijn en je kiest voor een duurzame buitenomgeving.

> ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Zelf je buitengewone zomersfeer creëren? Kom dan zeker langs in een van onze winkels.

> BEKIJK OPENINSGUREN

 

Scroll Up
Share This