Selecteer een pagina

Nu het eindelijk zonnig wordt, kan de zomer niet rap genoeg beginnen. Tip: noteer alvast wat je nodig hebt voor de BBQ, je festivalzomer, outfit, zon-zee-strandvakantie… Zorg dat je lijstje klaar is tegen zaterdag 10 juni en kom naar De Kringloopwinkel. Want daar lacht de zomer je toe onder de vorm van coole tweedehandsspullen. Dat allemaal voor een zacht prijsje, niet onbelangrijk in deze tijden. En we trakteren tijdens Zomer in De Kringloopwinkel met een ijsje! 

Ga je voor een hete festivalzomer, wil je shinen in je nieuwe zomeroutfit, kies je voor chill met chianti en een boek op een camping, kom je die luie strandstoel alleen uit voor nog een cocktail of ravot je je kapot met de kinderen? Allemaal top! Wat je ook kiest, je bent vast wel op zoek naar de juiste bijhorende spullen.

En die hebben we de voorbije maanden opgespaard. We laten ze op zaterdag 10 juni op je los tijdens De Zomer in De Kringloopwinkel. Zorg dat je erbij bent!

Want wie wil er in deze tijd geen budgetvriendelijke spullen? En door voor herbruikbare goederen te kiezen, maak je ook een duurzame en sociale keuze. Vergeet niet dat je er onze sociale tewerkstelling voor meer dan 200 mensen mee steunt.

Gratis ijsje

Mag ik een ijsje? Ja! Want we trakteren op zaterdag 10 juni met een leuke en lekker crèmeke! 

Praktisch

  • De Zomer in De Kringloopwinkel op zaterdag 10 juni van 9u30 tot 17u30 – Menen Markt van 10u – 18u
  • De actie loopt in de winkels van Kortrijk, Beveren-Leie, Menen Molen, Menen Markt, Zwevegem en Avelgem

 

Share This