Selecteer een pagina

Summertime! En dat betekent plannen maken voor de zomermaanden. Wat je ook van plan bent, compleet geslaagd wordt het maar met spullen uit De Kringloopwinkel. Haal dus je coole zomervibes op zaterdag 11 juni tijdens Zomer in De Kringloopwinkel. En… we trakteren op een ijsje en kindergrime!

Bye bye lentekriebels, de volgende weken en maanden is het rijk aan de zomervibes.

Ga je voor een hete festivalzomer, wil je shinen in je nieuwe zomeroutfit, kies je voor chill met chianti en een boek op een camping, kom je die luie strandstoel alleen uit voor een nieuwe cocktail of ravot je je kapot met de kinderen? Allemaal top! Wat je ook kiest, je bent vast wel op zoek naar de juiste bijhorende spullen.

En die hebben we de voorbije maanden opgespaard. We laten ze op zaterdag 11 juni op je los tijdens De Zomer in De Kringloopwinkel. Zorg dat je er klaar voor bent en kom maar af!

Want wie wil in deze dure tijden geen budgetvriendelijke spullen? En door voor herbruikbare goederen te kiezen, maak je ook een duurzame keuze. Vergeet niet dat je er de sociale tewerkstelling mee steunt die De Kringloopwinkel creëert.

Gratis ijsjes en kindergrime

Wat is een zomer zonder ijsjes? Daarom trakteren we tijdens onze actiedag met gratis ijsjes, om helemaal in de sfeer te komen. En voor de kleinsten is er kindergrime.

Praktisch

  • De Zomer in De Kringloopwinkel op zaterdag 11 juni van 9u30 tot 17u30 – Menen Markt van 10u – 18u
  • De actie loopt in de winkels van Kortrijk, Beveren-Leie, Menen Molen, Menen Markt, Zwevegem en Avelgem
  • Kindergrime:
    • 10u – 12u: Avelgem, Beveren-Leie en Menen Molen
    • 13u – 15u: Kortrijk, Menen Markt en Zwevegem

 

Share This