Selecteer een pagina

De zomer gaat officieel van start op 9 juni. Toch bij De Kringloopwinkel. Of je nu kiest voor een verre bestemming of voor ‘verlof in den hof’, met lokaal gekochte herbruikbare spullen ben je er straks helemaal klaar voor. En de actie Zomer in De Kringloopwinkel van 9 tot en met 12 juni is hét moment om eraan te beginnen.

De zomer wenkt, de lentekriebels maken plaats voor zomervibes en straks: vakantie! En na anderhalf jaar aan de coronaketting te hebben gelegen, zal die pas écht deugd doen.

Wat genieten van de vrijheid inhoudt, dat bepaal je natuurlijk volledig zelf. Eén ding hebben we alvast gemeenschappelijk: we gaan massaal op zoek naar spullen die we nodig hebben/onze vakantie extra leuk maken.

Je kan dan een duurzame en betaalbare keuze maken en grasduinen in De Kringloopwinkel, waar je alles onder één dak vindt. Lekker lokaal herbruikbare spullen kopen, het maakt bovendien echt wel een verschil in je portefeuille en voor het klimaat. En ook: nieuw is zo passé, toch?

Unieke outfits

Tijd voor een andere zomeroutfit? Om te flaneren, lekker comfy voor op een festivalweide of liever sportief om te hiken? Je vindt zeker (een) uniek(e) stuk(ken) in onze rekken. En neem je die outfits mee op reis? Schaf je dan meteen een reiskoffer aan. Want ook deze vind je voor een prijsje in De Kringloopwinkel.

BBQ: de ultieme gezelligheid

BBQ en zomer zijn meer dan verwant, ze zijn voor velen onafscheidelijk als een Siamese tweeling. Alles voor deze vorm van ultieme gezelligheid – toestellen en accessoires – vind je in De Kringloopwinkel. En hoort daar als dessert een flinke portie waterpret bij, dan kan je in één moeite ook daarvoor terecht in onze winkels.

Kamperen

Kampeerplannen? Dan loont het zeker de moeite om langs te komen als je je uitrusting weer op punt wilt zetten, uitbreiden of gewoon om je eerste kampeerspullen op de kop te tikken.

Boeken? Boeken!

Je kan bij De Kringloopwinkel niet een vakantie boeken, wel boeken voor op vakantie – of thuis – op de kop tikken. Want de zomer is het topseizoen om te onthaasten: take it easy, niets moet, je hebt tijd. Check onze collectie tweedehandsboeken, we hebben diverse genres. Of zoek de reisgids van je favoriete bestemming.

Praktisch

Jouw vakantie, daar draait het om. En waar we kunnen, helpen we graag een handje om er een fijne zomer van te maken.

De Zomer in De Kringloopwinkel

  • Van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 juni
  • Winkels van Kortrijk, Beveren-Leie, Menen Molen, Menen Markt, Zwevegem en Avelgem

We vragen alle klanten respect voor de geldende coronamaatregelen in winkels. Lees ze HIER Alvast bedankt voor je begrip en medewerking!

Scroll Up
Share This