Selecteer een pagina
Studentenactie 15/9 - 15/10

Waar is dat kotfeestje? Na meer dan anderhalf jaar geduld zal je op die vraag vanuit vele hoeken een luidkeels ‘hier is dat kotfeestje’ te horen krijgen. Als student ben je er ongetwijfeld klaar voor, maar geldt dat ook voor je kot? Heb je nog iets nodig? Blijf niet liggen stinken in je bed, er wacht van 15 september tot 15 oktober €5 studentenkorting op jou bij De Kringloopwinkel. 

Het studentenleven zal binnenkort dubbel zo hard bruisen dan de Dafalgan die je na een avondje stappen nodig hebt. Opnieuw samen genieten dus en eindelijk weer écht op kot.

De Kringloopwinkel: veel voor weinig geld

Veel kotleven kwam er de voorbije twee academiejaren niet bij kijken. Dat wordt nu dus ongetwijfeld anders. Reden genoeg om je kot supergezellig in te richten en te checken of je nog voldoende huisraad hebt. Heb je nog spullen nodig? Duur hoeft het niet te zijn: in De Kringloopwinkel vind je voor weinig geld leuke decoratie, vintage spullen, allerhande glazen en andere praktische spullen.

Bovendien krijg je als student hoger onderwijs €5 studentenkorting bij De Kringloopwinkel. De bon is geldig op het volledige assortiment van onze winkels.

Iets voor jou? Vul het formulier in en ga langs in De Kringloopwinkel die je hebt ingevuld. Waar wacht je nog op?

Share This