Selecteer een pagina

De donkere dagen zijn begonnen, Sinterklaas komt straks… Dat betekent: tijd voor nieuw speelgoed. Kom op zaterdag 29 oktober langs, dan start in de winkels onze jaarlijkse speelgoedactie.

In De Kringloopwinkel vind je voor alle leeftijden duurzaam speelgoed voor een prikje. Of je nu op zoek bent naar gezelschapspellen, puzzels, playmobil, lego… je vindt het allemaal bij ons.

Controle

Onze medewerkers controleren het speelgoed op volledigheid en werking. Als dit niet gebeurd is, staat dit specifiek vermeld.

Speelgoedactie

Op zaterdag 29 oktober vind je in de winkels een extra uitgebreid aanbod speelgoed. Ga dus zeker eens langs. Ook in de komende weken wordt het speelgoed verder aangevuld en loont het de moeite om de sint een handje te helpen.

Je kan zelf ook schenken

Zijn je (klein)kinderen hun speelgoed ontgroeid of zijn ze het beu? Je kan het ons schenken via de geefpunten in bij onze winkels. Je maakt er nog andere kinderen blij mee en steunt onze sociale tewerkstelling. Ook dat is een lichtpuntje in de donkere dagen die eraan komen.

Schenken kan via de geefpunten bij de winkels in Avelgem, Beveren-Leie, Kortrijk, Menen Markt, Menen Molen en Zwevegem. Je kan ook terecht aan het centraal depot aan Warande 9 in Heule.

Scroll Up
Share This