Selecteer een pagina

Van vrijdag 22 september tot en met zaterdag 18 november opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel in de Stormestraat 31 in hartje Waregem. Wie de komende twee maanden duurzaam wil shoppen weet dus waar zij of hij terecht kan. De pop-up kringloopwinkel is eveneens open op zondag 1 oktober, naar aanleiding van het Waregemse shoppingweekend.

De Kringloopwinkel verrijkt dus tijdelijk het Waregemse winkelaanbod en dat in het hartje van het handelscentrum. Dit is mogelijk dankzij de inspanningen van het Waregemse stadsbestuur, dat ons de kans gaf om de pop-up te openen.

Tweedehandskledij en klein gerief

Het accent van aanbod in de winkel ligt op kledij, schoenen en accessoires. Maar je kan er ook terecht voor boeken en kleine spullen zoals huisraad en decoratie. Wie wel vaker langsgaat in De Kringloopwinkel weet dat je altijd wel een koopje kan doen.

Sociale tewerkstelling

De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via zijn winkels.

De opbrengst van deze activiteit – dus ook van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders geen of heel moeilijk een job vinden. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.

De Kringloopwinkel pop-up is gelegen aan de Stormestraat 31 in Waregem en is open van 22 september t.e.m. 18 november.
Welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 – 18.00u. Uitzonderlijk ook open op zondag 1 oktober!

Scroll Up
Share This