Selecteer een pagina

Van vrijdag 30 juni tot en met zaterdag 29 juli opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel met zomerkledij in het winkelcentrum Ring Kortrijk. Wie duurzaam wil shoppen tijdens de soldenmaand weet dus waar zij of hij terecht kan. Van maandag 24 t.e.m. zaterdag 29 juli geven we -50% korting op alles. 

De pop-upwinkel van De Kringloopwinkel zal gevestigd zijn op de eerste verdieping van het winkelcentrum, meer bepaald in het pand waar tot voor kort Rituals te vinden was. Een heel aantrekkelijke ligging voor de uitbater én klanten.

Tweedehandskledij- en accessoires

De Kringloopwinkel is heel enthousiast dat Ring Kortrijk kiest voor de verkoop van herbruikbare spullen om het aanbod van het winkelcentrum tijdelijk te verrijken.
Deze week wordt het pand helemaal winkelklaar gemaakt en gevuld met zomerkledij en -accessoires voor haar en voor hem.

De afbeeldingen die je in bijlage vindt, zijn simulaties (en dus geen actuele foto’s) van hoe de vitrines van het pand er zullen uitzien tegen de opening.

De winkel opent dus op vrijdag 30 juni, naar aanleiding van de Eco Days van 30 juni t.e.m. 2 juli in Ring Kortrijk. Op dit event pakt de De Kringloopwinkel overigens ook uit met een stand met workshops.

Sociale tewerkstelling

De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via zijn winkels.

De opbrengst van deze activiteit – dus ook van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders geen of heel moeilijk een job vinden. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.

>>Welkom van maandag tot zaterdag tussen 10.00 – 19.00 (vrijdag tot 19.30)!

Share This