Selecteer een pagina

Goed nieuws voor alle liefhebbers van herbruikbare spullen en andere thrifters: we openen een nieuwe winkel in het centrum van Menen, in het voormalige pand van De Blokker aan de Rijselstraat 1. Wat zal je er kunnen kopen? Kledij en textiel enerzijds, daarnaast klein gerief zoals huisraad, boeken, decoratie… De streefperiode voor de opening is de paasvakantie (eerste helft april). De huidige winkel in Menen blijft behouden.

Op vandaag tellen we zes vestigingen van De Kringloopwinkel (Kortrijk, Beveren-Leie, Menen, Wevelgem, Zwevegem en Avelgem) en bijkomend is er natuurlijk de textieloutlet de Bazaar in Kortrijk. Toch blijft er potentieel voor uitbreiding. Zo stellen we vast dat de winkel in Menen – gelegen aan de Kortrijkstaat 448 – veel niet-inwoners van Menen over de vloer krijgt. Dat sterkt de overtuiging dat een bijkomende winkel in Menen toekomst heeft.

Pal in het centrum

Het pand van de voormalige Blokker aan de Rijselstraat 1 – pal in het centrum van Menen – bleek een prima opportuniteit om die uitbreiding te realiseren.

Gezien de ligging, werd er bewust voor gekozen om alleen textiel & kledij en klein gerief aan te bieden.

Voor meubelen kan je terecht in onze bestaande winkel in Menen, die voor deze goederen een betere ligging en een ruime parking heeft.

Winkelbeleving

Wordt de nieuwe winkel In Menen centrum een kopie van onze andere winkels. Niet helemaal. We willen extra aandacht besteden aan de winkelbeleving. Zo komen er accenten die het winkelen in onze tweedehandswinkel aangenamer maken – zoals een zithoek en decoratieve elementen – en meer aandacht voor communicatie in winkel zelf.

Wanneer?

We hopen dat jullie staan te popelen om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe winkels. Maar nog eventjes geduld. Momenteel vinden er in het pand, ruwbouwwerken plaats. Daarna start de inrichting van de winkel zelf. De streefperiode voor de opening is bepaald op de eerste helft van april, tijdens de paasvakantie. De exacte openingsdatum – normaal gezien een dinsdag – volgt!

De winkel zal open zijn van dinsdag t.e.m. zaterdag.

Brengpunt

In de nieuwe winkel zal er ook mogelijkheid zijn om herbruikbare spullen te schenken. Ook hier geldt omwille van de ligging, dat we ons toespitsen op textiel & kledij en klein gerief. Voor het schenken van meubelen verwijzen we graag naar onze andere winkel in Menen of onze gratis ophaaldienst.

Scroll Up
Share This