Selecteer een pagina

Of ze nu al dan niet kriebelt of in de lucht hangt, maakt niet zoveel uit. Eén ding is zeker: je vindt alles voor een sprankelende lente in De Kringloopwinkel. Op zaterdag 18 maart kan je er dus maar beter bij zijn tijdens onze stralende actiedag Lente in De Kringloopwinkel.

Bye bye winter, hier komt de lente! Dat betekent groene vingers die jeuken, drang om aan de lenteschoonmaak te beginnen, goesting in de eerste BBQ en een onweerstaanbare lokroep om je terras en tuin grondig aan te pakken.

En wil je de lente een uniek karakter geven met spullen die je niet overal vindt? Spring dan zeker binnen tijdens de actiedag Lente in De Kringloopwinkel op zaterdag 18 maart.

Tuin & terras

Wat mag je verwachten? Je vindt er alles voor tuin en terras: tuinmeubelen, kussens, tuingerief, BBQ, tuinkaarsen, massa’s decoratie

Lenteschoonmaak

Wie zich niet kan bedwingen om aan de lenteschoonmaak te starten, vindt er al het nodige om vuil en stof te lijf te gaan.

Stijlvol voorjaar

En gaan je winterkleren de kast in en ben je toe aan een nieuwe outfit? In onze kledingrekken vind je zeker de nieuwe stijlvolle lenteoutfit die bij je past, inclusief zonnebril.

Plantjes

Een plantje in een potje, het mag toch iets meer zijn? Bij ons is dat ook zo. In onze winkels ontdek je dat je best origineel uit de hoek kan komen als het op potjes aankomt. Tik zo’n plantje op de kop of laat je inspireren. 

Lente in De Kringloopwinkel op zaterdag 18 maart van 9u30 tot 17u30 in alle Kringloopwinkels. 

Share This