Selecteer een pagina
De zonnecrème factor 50 zal je elders moeten halen. Maar verder kan je voor alles voor een bruisende lente in De Kringloopwinkel terecht. Op zaterdag 26 maart kan je er dus maar beter bij zijn tijdens onze stralende actiedag Lente in De Kringloopwinkel.

Lentevibes, er is momenteel geen ontsnappen aan. En waarom zou je niet toegeven aan je jeukende groene vingers, goesting in de eerste BBQ en de drang om van terras en tuin een ultragezellige hotspot te maken.

En wil je de lente een uniek karakter geven met spullen die je niet overal vindt? Spring dan zeker binnen tijdens de actiedag Lente in De Kringloopwinkel op zaterdag 26 maart.

Tuin & terras

Wat mag je verwachten? Je vindt er alles voor tuin en terras: tuinmeubelen, kussens, tuingerief, BBQ, tuinkaarsen, massa’s decoratie… tot en met werkkledij.

Lenteschoonmaak

Wie zich niet kan bedwingen om aan de lenteschoonmaak te starten, vindt er al het nodige om vuil en stof te lijf te gaan.

Stijlvol voorjaar

En gaan je winterkleren de kast in en ben je toe aan een nieuwe outfit? In onze kledingrekken vind je zeker de nieuwe stijlvolle lenteoutfit die bij je past, inclusief zonnebril.

Studentenfietsen à €95

Deze willen we jou zeker niet onthouden. Tijdens Lente in De Kringloopwinkel kan je een studentenfiets kopen voor amper €95. De fietsen zijn volledig nagezien en rijklaar gemaakt door Fietsencentrum Mobiel uit Kortrijk. Je vindt deze fietsen in al onze winkels behalve in Wevelgem.

Scroll Up
Share This