Selecteer een pagina

We horen in de verte al de jingle bells rinkelen en Mariah Carey mag weer bovenaan de afspeellijst vastgepind worden. Yep, binnenkort valt er niet te ontsnappen aan de kerstsfeer. En maar goed ook, want het is toch een heerlijke tijd. Alles wat je nodig hebt voor deze oergezellige winter- en kerstvibes vind je op zaterdag 19 november tijdens onze actie Kerst in De Kringloopwinkel. Lokaal, duurzaam en sociaal kerstshoppen, beter wordt het niet. 

De donkere dagen zitten er nu echt wel aan te komen. Perfect, dan kunnen de kerstlichtjes extra uren kloppen. Want wat is er dan beter dan een portie kerstsfeer. Voor de ene een scheutje, voor de andere en flinke overdosis. Maakt niet uit, op zaterdag 19 november – en ook erna – vindt ieder zijn kerstgading in de vestigingen van De Kringloopwinkel.

Feestkledij

Dress to impress, een motto dat tijdens de kerst- en eindejaarsperiode meer dan ooit van toepassing is. Geen stress, ook voor wie ‘stylish’ afscheid neemt van het jaar is er goed nieuws: de feest- en galakledij, schoenen en accessoires krijgen een prominente plaats in onze kledingrekken. Snel zijn is de boodschap!

Gezellig aan tafel

Bij de winter en het eindejaar hoort lekker eten en drinken. Tijd voor nieuwe champagneglazen, aperitiefbordjes of tafelversiering? Ook die vind je tijdens Kerst in De Kringloopwinkel.

Klaar voor sneeuw en ijs

Wordt het nog eens een échte winter of zet je d verwarming een graad of twee minder warm? Je kan maar beter voorbereid zijn. De winterassen, dikke truien, mutsen en andere winterpsullen liggen voor je klaar. 

Kerst in De Kringloopwinkel op zaterdag 19 november in al onze winkels. Ook de weken erna vind je nog lokaal gebruikte kerstspulletjes shoppen. 

Scroll Up
Share This