Selecteer een pagina

We horen in de verte al de jingle bells rinkelen en je mag Mariah Carey weer bovenaan je afspeellijst vastpinnen. Yep, binnenkort valt er niet te ontsnappen aan de kerstsfeer. En maar goed ook, want het is toch een heerlijke tijd. Alles wat je nodig hebt voor deze oergezellige winter- en kerstvibes vind je op zaterdag 18 november tijdens onze actie Kerst in De Kringloopwinkel. Lokaal, duurzaam én goedkoop kerstshoppen, beter wordt het niet. 

Met een herfst als deze word je er niet bepaald vrolijker op. Maar er zijn kerstlichtjes aan het einde van de donkere en regenachtige tunnel. Want wat is er dan beter dan een overdosis kerstsfeer. Een beetje minder mag ook natuurlijk, het maakt niet uit. Iedereen zal zijn gading vinden in De Kringloopwinkel, waar op zaterdag 18 november Kerst in De Kringloopwinkel van start gaat.

Feestkledij

Dress to impress, een motto dat tijdens de kerst- en eindejaarperiode meer dan ooit van toepassing is. Geen stress, ook wie ‘stylish’ afscheid neemt van het jaar, vindt de juiste outfit in onze winkels. 

Gezellig aan tafel

Bij de winter en het eindejaar hoort lekker eten en drinken. Tijd voor nieuwe champagneglazen, aperitiefbordjes of tafelversiering? Ook die vind je tijdens Kerst in De Kringloopwinkel.

Klaar voor sneeuw en ijs

Wordt het nog eens een échte winter of zet je d verwarming een graad of twee minder warm? Je kan maar beter voorbereid zijn. De winterassen, dikke truien, mutsen en andere winterpsullen liggen voor je klaar.

Kerst in De Kringloopwinkel op zaterdag 19 november in al onze winkels. Ook de weken erna vind je nog lokaal gebruikte kerstspulletjes shoppen. 

Share This