Selecteer een pagina
Inzameling noodhulp watersnood

Wil jij ook de slachtoffers van het noodweer in Wallonië helpen? Dat kan via De Kringloopwinkel. We werken samen met twee instanties, die we materiële en logistieke steun bieden. De hulp komt rechtstreeks bij de mensen terecht.

Huishoudelektro

Door de verwoestende overstromingen beschikken de inwoners van het rampgebied niet meer over werkend huishoudelektro om te koken, wassen…

In samenwerking met Carlo Herpoel van Belgium Aid en op vraag van de coördinatoren in het noodhulpgebied, helpt De Kringloopwinkel daarom bij de inzameling van elektrische toestellen en huishoudelijk materiaal.

Je kan toestellen en huisraad afleveren bij de verschillende vestigingen van De Kringloopwinkel en aan ons centraal depot, Warande 9 te Heule. Graag met vermelding “noodhulp watersnood”.

Onze afdeling van het hergebruikcentrum controleert en test de toestellen en herstelt ze waar nodig en mogelijk. Belgium Aid brengt alles ter plaatse in Pepinster en bezorgt het rechtstreeks aan de getroffen mensen.

Nog voor Belgium Aid sorteert onze textielafdeling kledij, die de hulporganisatie kreeg.

Rotary Menen

Daarnaast werkt De Kringloopwinkel ook samen met serviceclub Rotary Menen. Onlangs vertrok een volle vrachtwagen met meubelen uit onze outlet de Hangaar richting Verviers, een van de ergst getroffen gebieden.

Share This