Selecteer een pagina

Van 30 juni tot en met 2 juli neemt De Kringloopwinkel deel aan de Eco Days in shoppingcenter Ring Kortrijk. Op onze stand zal je kledij en goederen kunnen schenken in onze geefboxen en deelnemen aan duurzaam geïnspireerde workshops.

Ring Kortrijk organiseert het driedaagse evenement om de bezoekers bewust te maken van hoe ze hun leefwijze ecologischer kunnen maken. De Kringloopwinkel wil lokaal hergebruik maximaliseren door goederen in te zamelen, sorteren en opnieuw te verkopen. De Eco Days vormen dan ook een mooie kans om onze activiteit in de kijker te plaatsen en bezoekers van Ring Kortrijk te inspireren. Je vindt onze stand op het centrale plein op de benedenverdieping van Ring Kortrijk.

Circulaire inzamelboxen

Zo zal je op onze stand herbruikbare kledij, decoratie, speelgoed en huisraad kunnen deponeren in onze unieke geefboxen. Deze zijn vervaardigd uit recuphout, een knap circulair staaltje van ons zusterbedrijf Constructief.

Ben je van plan om te gaan shoppen tijdens de Eco Days? Kijk dan even of je geen kledij of klein gerief hebt dat je niet meer gebruikt maar wel in goede staat verkeert. En deponeer het in onze boxen!

Workshops upcycling

Wie graag zelf aan de slag gaat, zal dit kunnen op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli. Dan organiseren we creatieve workshops upcycling, waarbij je gebruikte spullen omtovert tot unieke stukken.  

Vrijdag 30 juni

  • Creatief herstellen van kledij  met Els Tanghe| 14 – 17u

Zaterdag 2 juli

Zondag 3 juli

  • Servies inkleuren met porseleinstiften met Ilse Baert | 14 – 17u

Deelname is gratis en je krijgt  je eigen creatie mee. En de inspiratie die je krijgt om achteraf zelf aan de slag te gaan is onbetaalbaar. Ga dus zeker langs!

Scroll Up
Share This