Selecteer een pagina

lWil je een unieke blik achter de schermen van de werking van maatwerkbedrijven De Kringloopwinkel, Constructief en Team Groen? Breng ons op zondag 1 oktober een bezoek tijdens Open Bedrijvendag. Je zal onder meer ontdekken wat er gebeurt alvorens de ingezamelde spullen een nieuw leven krijgen in de rekken van De Kringloopwinkel.

Aan Warande 9 in Heule zijn de centrale diensten, het magazijn, de textielsortering, elektrohersteldienst… van De Kringloopwinkel gevestigd. Hier wordt er dagelijks hard gewerkt om alle ingezamelde spullen te verwerken, stockeren en in de winkels te krijgen. Dit alles met medewerkers die anders moeilijk of geen job zouden vinden. Samen streven we naar meer lokaal hergebruik, minder afval en kansen voor iedereen.

Constructief

In hetzelfde gebouw is Constructief gevestigd, een maatwerkbedrijf met expertise in interieur, serieproductie en plaatsing. Het bedrijf realiseert unieke en heel diverse projecten.

Team Groen

Warande 9 is eveneens de uitvalsbasis van Team Groen, dat instaat voor groenonderhoud en ecologisch natuurbeheer in opdracht van openbare besturen, organisaties en bedrijven.

Mobiel

Fietsencentrum Mobiel is het derde maatwerkedrijf van Deltagroep en is gelegen in het centrum van Kortrijk. Naar aanleiding van Open Bedrijvendag geven we in gebouwen aan Warande 9 in Heule wel een inkijk in de werking van Mobiel.

Praktisch

Tijdens Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober krijg je een bijzondere inkijk op de activiteit van deze maatwerkbedrijven.

Kom langs tussen 10 en 17u aan Warande 9 in Heule voor een onvergetelijk bezoek. De rondleiding starten kan tot 16u30. Voor de kinderen is er een fijne zoektocht met lekkere beloning. Parkeren kan in de directe omgeving van het gebouw en op wandelafstand aan het Lagaeplein in Heule.

Share This