Selecteer een pagina

De RecupHub, een initiatief van De Kringloopwinkel en Imog, is een netwerk en platform voor creatief hergebruik en levensduurverlenging van materialen en goederen.
4 ZATERDAGEN – 4 WORKSHOPS in De Kringloopwinkel Kortrijk, Gentsesteenweg 176.

5/10 9u30-11u30: Kleuren en vernissen van meubeltjes i.s.m. Colora Kuurne
We geven uitleg over de verschillende manieren voor het transparant afwerken van jouw meubel. Wanneer en hoe gebruik je olie, vernis, boenwas en kalkwas? We tonen je stap voor stap hoe je hiervoor best te werk gaat en geven inspiratie zodat je zelf aan de slag kunt. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel.

26/10 9u30-10u30 en 10u30-11u30: Babyspulletjes maken/pimpen i.s.m. Mic Mac Miniscule
Met oude stofjes en houten ringen maken we een hippe bijtring. Mooi, praktisch en duurzaam.
Saaie rompertjes blazen we nieuw leven in met flockfolie. Een leuk figuurtje of de naam van je kindje geeft de romper een heel andere look.

23/11 9u30-11u30: VOLZET – Meubeltjes pimpen en opfrissen i.s.m. Colora Kortrijk
Colora komt uitleg geven over de verschillende manieren voor het afwerken van jouw meubel. Oliën, beitsen of dekkend schilderen. We leren je stap voor stap hoe je hiervoor best te werk gaat en geven inspiratie zodat je zelf aan de slag kunt. We geven ook verf- en decotips op kleinmeubelen, kaders en spiegels thema Kerstmis. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel. Deze workshop is volzet.

28/12 9u30 – 11u30: Dekkend schilderen van meubeltjes i.s.m. Colora Kuurne.
We tonen je stap voor stap hoe je best te werk gaat voor het dekkend schilderen van jouw meubel. Welke primer en verf gebruik je in welke omstandigheden? We geven extra tips en inspiratie om er een leuk eindresultaat van te maken. Breng zelf een meubeltje mee of shop er ter plaatse ééntje in de kringloopwinkel.

Deelname per workshop: € 10. Beperkt aantal deelnemers per workshop.
Inschrijven verplicht, via info@dekringloopwinkel.be.

In samenwerking met:
De Kringloopwinkel
Colora Kortrijk en Colora Kuurne
Mic Mac Minuscule
Imog
De Hangaar
UrbanRec

Share This