Selecteer een pagina

Het zijn wél nog winters zoals vroeger, ook al zijn ze minder koud. Wintersfeer slijt namelijk niet en daarvoor zorg je zelf. Dat kan perfect met unieke spullen uit De Kringloopwinkel. Die vind je in overvloed op zaterdag 13 november tijdens onze actie Winter in De Kringloopwinkel. 

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk. Wil je straks de kerstsfeer overvloedig in huis halen, dan ben je er best bij op zaterdag 13 november. Dan krijg je rijkelijk de kans om duurzame kerstversiering en andere winterse decoratie op de kop te tikken.

Feestkledij

En wie wil er nu niet in de juiste feestelijke outfit pronken tijdens de komende eindejaarperiode. Ook voor jullie is er goed nieuws: de feest- en galakledij, schoenen en accessoires krijgen een prominente plaats in onze kledingrekken. Snel zijn is de boodschap!

Gezellig aan tafel

Bij de winter en het eindejaar hoort lekker eten en drinken. Tijd voor nieuwe champagneglazen, aperitiefbordjes of tafelversiering? Ook die vind je tijdens Winter in De Kringloopwinkel.

Klaar voor sneeuw en ijs

Je kan maar beter klaar zijn als het wél sneeuwt in ons landje of als je in het buitenland de sneeuw opzoekt. Skilatten, schaatsen, sledes… zijn ook bij ons te koop. Of je wilt ze misschien voor een winters tafereel in huis.

Winter in De Kringloopwinkel op zaterdag 13 november in al onze winkels. Ook de weken erna vind je nog winterse spullen. 

Op donderdag 21 juli zijn alle winkels geslotenDe winkels van Avelgem Zwevegem, de Bazaar en Hangaar sluiten ook langere tijd. Meer details HIER

Scroll Up
Share This