Selecteer een pagina

Tijd + lente =  lenteschoonmaak. Nu meer dan ooit. Geduld, dat hebben we nu ook met z’n allen nodig. Best eveneens om dat nieuw lief te vinden voor je gerief. De Kringloopwinkel zamelt namelijk nog niet in. Daarom: houd jouw herbruikbaar gerief nog even in je kot.

Op 7 april openen de recyclageparken opnieuw. Ben je van plan om na je lenteschoonmaak je oude spullen weg te brengen? Haal dan je herbruikbare spullen eruit en breng ze in betere tijden naar De Kringloopwinkel.

Essentieel?

Waarom? Ten eerste is De Kringloopwinkel net als de andere kringwinkels van sectorfederatie Herw!n van oordeel dat een bezoek een niet-essentiële verplaatsing is. En we weten allemaal dat we deze omwille van de verspreiding van het coronavirus best uitstellen. Daarom starten wij zelf de inzameling van herbruikbaar gerief nog niet opnieuw op.

Geen verkoop mogelijk

Ten tweede zijn we net als de andere kringloopcentra momenteel niet in staat om ingezamelde spullen te verwerken en te verkopen. Simpel: omwille van de gezondheidsrisico’s ligt onze activiteit stil en zijn onze winkels gesloten.

Dat lief komt later

En ten slotte blijven we inzetten op zoveel mogelijk hergebruik. Houd daarom je herbruikbare spullen nog in je kot. Breng ze niet naar de containerparken of dump het niet aan onze textielcontainers.

“Dat nieuw lief voor je oud gerief komt echt in orde, beloofd! Maar later. We menen het hé.”

Onze welgemeende dank hiervoor.

Hou onze website, facebook en instagram in de gaten voor updates in verband met de inzameling en opening van onze winkels.

Scroll Up
Share This