Diensten

OPHAALDIENST

Contacteer ons via 056 23 29 40 of planning@dekringloopwinkel.be voor een gratis ophaling in de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Zoek je een andere regio? Surf dan naar de Kringwinkel!

INBOEDELSERVICE

Wil je een volledig huis leegmaken? Dan kan je beroep doen op onze inboedelservice om:

  • Kasten leeg te maken en alle spullen in te pakken;
  • Meubels te demonteren;
  • Herbruikbare goederen naar de Kringloopwinkel te brengen
  • Niet-herbruikbare goederen weg te voeren.

Als meer dan 4/5 van het gerief herbruikbaar is, komen we gratis langs. Is er toch meer afval, dan worden de kosten voor het afval (werkuren, wegbrengen van afval,…) aangerekend. Ook de eventuele huur van een verhuislift is voor jouw rekening.

LEVERINGEN

Als je een aankoop uit de Kringloopwinkel niet zelf naar huis kan vervoeren, kan je in de winkel een afspraak maken voor een levering. De kost voor een levering is afhankelijk af van het aantal kilometers; de tarieven vind je in de kringloopwinkels.

VERHUISDIENST

De Kringloopwinkel heeft een betaalbare verhuisdienst voor organisaties en mensen die door een sociale dienst, zoals het OCMW, worden doorverwezen. Voor meer informatie of vragen verwijzen we je graag door naar je sociale dienst.

VERHUUR MATERIAAL

Organisaties, verenigingen, vzw’s of particuleren kunnen materiaal huren via de Kringloopwinkel. Je betaalt een waarborg en een huurprijs voor het materiaal. Aanvragen kan je doen in elke kringloopwinkel.

MATERIAAL VOOR KUNSTPROJECTEN

Organisaties, verenigingen of scholen die recupmateriaal zoeken voor kunst- of upcyclingprojecten, kunnen terecht op vrijdag in de centrale diensten van De Kringloopwinkel of via de Facebookgroep Vrienden van de Container.

Hiervoor doe je eerst een aanvraag via info@dekringloopwinkel.be.